Nieuws

Het laatste nieuws over Master Protection, projecten of brandpreventie je vindt het allemaal hier. Master Protection en de brandpreventie branche is continue volop in ontwikkeling lees hier het laatste nieuws.

Master Protection VCA

VCA GECERTIFICEERD

13 mei 2020

Voor de komende drie jaar zijn wij weer VCA gecertificeerd en voldoen wij aan alle strenge veiligheidsvoorschriften. VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers en is bedoeld om bedrijven veiliger te laten werken en het aantal ongevallen te verminderen.

Jack gaat ons team van Master Protection versterken

Jack onze nieuwe collega

1 april 2020

Jack gaat ons team van Master Protection versterken. Met zijn ervaring (>25 jaar bouwkundige brandpreventie) en aanstekelijk enthousiasme is hij een welkome aanwinst. Iedereen kan bij hem terecht, hij komt graag langs en is nooit verlegen voor een praatje of advies

Rookmelders in alle woningen worden verplicht per 1 juli 2020

Bent u al voorbereid?

4 maart 2020

Rookmelders in alle woningen worden verplicht per 1 juli 2020. Sind 2003 geldt deze verplichting al voor nieuwbouwhuizen, maar dit wordt dus uitgebreid. Bent u hier al op voorbereid? En is uw pand ook bouwkundig bestand tegen brand?

Na een cursus van Hilti zijn we weer helemaal up to date

Training van Hilti

13 maart 2020

We hebben een cursus van Hilti gehad en hebben weer heel wat bijgeleerd. Er veranderd geregeld wat in de brandpreventie en natuurlijk willen wij up to date blijven. Na een cursus van Hilti zijn we weer helemaal up to date.

Coronavirus

Coronavirus (COVID-19)

19 maart 2020

Vanwege de laatste ontwikkelingen rondom het coronavirus werken wij op advies van het RIVM zoveel mogelijk vanuit huis. Wij zijn voorlopig gewoon open en bereikbaar.